10 arsyet pse G.D është Grida Duma

10 arsyet pse G.D është Grida Duma

Ervin Salianji ka dhënë një prononcim për emisionin “Stop”, pas skandalit të bisedave erotike në parlament.

Ai është përpjekur të justifikohet, duke thënë se personi me të cilin shkëmbente mesazhe erotike, nuk është Grida Duma.

Salianji thotë se në fakt ka qenë duke shkëmbyer mesazhe me tre femra njëkohësisht.

Por, më poshtë po renditim 10 arsye, se përse G.D, në fakt është vetë Grida Duma.

1-Perputhja e plote e inicialeve, qe eshte “rastesia” me  evidente. Dhe te gjithe ata qe kane komunikim me te e kane ne BBM me inicialet GD.

2-Marredhenia e vecante mes tyre qe e di i madh i vogel ne Shqiperi.

3-Se nuk mund te ndodhe qe te kesh tre biseda perverse me njerez te ndryshem ne te njejten kohe, siç pretendon Salianji.

4- Se nuk ka mundesi qe te 3 keta persona, nese do te ekzistonin, t’i kene inicialet te gjithe GD.

5-Se jane disa personat, qe jane futur mik prej Grida Dumes dhe jo prej Salianjit, qe video te mos jepej nga portali.

6- Se e zonja e punes ka dy dite qe eshte fshehur, nderkohe qe duhet te reagonte qe ne castin e pare.

6-Se per te mbuluar te verteten ne PD deshen ne fillim te benin padi ndaj portalit qe e botoi, por pasi pane videon autentike, hoqen dore menjehere.

7-Se sponsorizuesit mediatike, financiare dhe politike te ketij çifti jane autoret e opinionit qe qarkullon ne Tirane se video eshte e sajuar.

8-Se zonja ne fjale eshte shquar edhe ne te shkuaren per histori te ngjashme, pavaresisht se provat nuk kane qene te ketij niveli.

9-Reagimet negative te disa figurave publike te PD tregojne se ate e konsiderojne gjeresisht te mireqene.

10-Genjeshtrat e Salianjit ne prononcimin e tij eshte e qarte qe behen per te shpetuar ate qe mbetet, pasi vete quhet i djegur.(TemA)


Loading...

Loading...
Loading...