Dilema e pushtetit absolut

Sa e vështirë qenka kur je vetëm brenda tepsisë!

Karikatura e Ditës

“Ne nuk duam një votë për tepsinë, ne duam që tepsinë ta çojmë për skrap dhe shtetin t’jua japim juve”. Kjo ishte thirrja që bëri Edi Rama në zgjedhjet e qershorit, dhe qytetarët i besuan një mandat të dytë pa të tjerë nëpër këmbë.

Por  me sa duket pushteti i plotë të vë më shumë përgjegjësi, për shkak se bëhet më i vështirë delegimi i fajeve.

Punuar nga Bujar Kapexhiu 

Denonco
Loading...

more recommended stories