Investimet e Huaja Direkte, Kombet e Bashkuara: Shqipëria keq me incentivat në taksa, tatimfitimi dhe dividenti të lartë
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Investimet e Huaja Direkte, Kombet e Bashkuara: Shqipëria keq me incentivat në taksa, tatimfitimi dhe dividenti të lartë

  Shqipëria është i vetmi vend në rajon që “vuan “për  incentivane taksa në funksion të.

  Tatimet sqarojnë si do e paguajnë TVSH-në avokatët
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Tatimet sqarojnë si do e paguajnë TVSH-në avokatët

  Pasi Gjykata Administrative rrëzoi vendimin e qeverisë që parashikonte që avokatët do të paguanin TVSH.

  Harta/ Sa pak bujarë e të sjellshëm janë shqiptarët
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Harta/ Sa pak bujarë e të sjellshëm janë shqiptarët

  I thoni mirëmengjes të gjithëve gjatë rrugës për në punë, merrni me të mira kolegët,.

  Vlerësuesit e riskut lënë Shqipërinë sërish në zonën e kuqe, “në sitë” politika, ekonomia dhe klima e biznesit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Vlerësuesit e riskut lënë Shqipërinë sërish në zonën e kuqe, “në sitë” politika, ekonomia dhe klima e biznesit

  Agjencitë e vlerësimit të riskut të kreditit janë pjesa më e specializuar e tregut për.

  Doganat/ Ndryshimi në 4 vjet i prurjeve të mallrave të akcizës, konsumi i cigares në rënie
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Doganat/ Ndryshimi në 4 vjet i prurjeve të mallrave të akcizës, konsumi i cigares në rënie

  Si 8-mujor, konsumi i karburanteve ka pësuar rritje me 15 për qind në raport me.

  Nikolin Jaka: Të përjashtohen nga skema profesionet e lira
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Nikolin Jaka: Të përjashtohen nga skema e TVSH-së profesionet e lira

  Shoqatat e biznesit kundërshtojnë vendimin e qeverisë për të ndryshuar pragun e përfshirjes në skemën.

  Tatimet/ Si të përfitoni kriteret e statusit “eksportues me risk zero”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Tatimet/ Si të përfitoni kriteret e statusit “eksportues me risk zero”

  Lidhur me rubrikën e deklarimit të TVSH-së për subjektet që i nënshtrohen regjimit të përpunimit aktiv.

  Komisioni i Ekonomisë, Nikolin Jaka: Ulja e pragut të TVSH rrit informalitetin
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Kryesoret [slug] => kyesoret [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 5160 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 5160 [category_description] => [cat_name] => Kryesoret [category_nicename] => kyesoret [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Kryesoret
 • Lajmet e Fundit
 • Komisioni i Ekonomisë, Nikolin Jaka: Ulja e pragut të TVSH rrit informalitetin

  Kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë, Nikolin Jaka është sot pjesë e komisionit.

  Shqiptarët i bëjnë lekët llaç e tulla, Europa teknologji e shpikje
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Shqiptarët i bëjnë lekët llaç e tulla, Europa teknologji e shpikje

  Që shqiptarët janë të dhënë pas ndërtimeve, kjo është e dukshme në çdo cep të.

  Ligji i Faljes, tatimet: Shansi i fundit, 31 dhjetori, paguani detyrimet deri në këtë datë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Kryesoret [slug] => kyesoret [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 5160 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 5160 [category_description] => [cat_name] => Kryesoret [category_nicename] => kyesoret [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Kryesoret
 • Lajmet e Fundit
 • Ligji i Faljes, tatimet: Shansi i fundit, 31 dhjetori, paguani detyrimet deri në këtë datë

  Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka njoftuar elektronikisht në sistemin E-Filing 365 tatimpagues, të cilët.

  Tregu i telefonisë celulare drejt ristrukturimit, pritet të mbetet me 3 operatorë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Lajmet e Fundit
 • Tregu i telefonisë celulare drejt ristrukturimit, pritet të mbetet me 3 operatorë

   Tregu i telefonicë celulare po shkon drejt riformatimit. Kompanitë dhe institucionet rregullatore janë në diskutim.

  Ligji i faljes, tatimet japin njoftimin: Afati i fundit i kategorive që përfitojnë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Ligji i faljes, tatimet japin njoftimin: Afati i fundit i kategorive që përfitojnë

  Përmes një njoftimi elektronik, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka njoftuar në sistemin E-Filing 365.

  Rama gjatë takimit me ambasadorët: Shqipëria, vendi i dytë më i pasur me ujë në Evropë dhe ka probleme, Izraeli s’ka asnjë pikë ujë dhe është vendi me sistemin më ekselent të ujësjellësit në botë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Kryesoret [slug] => kyesoret [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 5160 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 5160 [category_description] => [cat_name] => Kryesoret [category_nicename] => kyesoret [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 11 [name] => Politikë [slug] => politike [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 11 [taxonomy] => category [description] => Politikë [parent] => 0 [count] => 10532 [filter] => raw [cat_ID] => 11 [category_count] => 10532 [category_description] => Politikë [cat_name] => Politikë [category_nicename] => politike [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Kryesoret
 • Lajmet e Fundit
 • Politikë
 • Rama gjatë takimit me ambasadorët: Shqipëria, vendi i dytë më i pasur me ujë në Evropë dhe ka probleme, Izraeli s’ka asnjë pikë ujë dhe është vendi me sistemin më ekselent të ujësjellësit në botë

  Në vijim të fjalës së tij, gjatë aktivitetit “Ridimensionim i Diplomacisë Ekonomike”, kreyeministri, Rama, teksa.

  Rama-Ambasadorëve: Plan konkret për të zhvilluar marrëdheniet me Diasporën. Diaspora është burim i madh dhe i pashfrytëzuar sa i përket kapaciteteve që ka
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Aktualitet [slug] => aktualitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => Aktualitet [parent] => 0 [count] => 8646 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 8646 [category_description] => Aktualitet [cat_name] => Aktualitet [category_nicename] => aktualitet [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Kryesoret [slug] => kyesoret [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 5160 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 5160 [category_description] => [cat_name] => Kryesoret [category_nicename] => kyesoret [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) [4] => WP_Term Object ( [term_id] => 11 [name] => Politikë [slug] => politike [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 11 [taxonomy] => category [description] => Politikë [parent] => 0 [count] => 10532 [filter] => raw [cat_ID] => 11 [category_count] => 10532 [category_description] => Politikë [cat_name] => Politikë [category_nicename] => politike [category_parent] => 0 ) )
 • Aktualitet
 • Ekonomi
 • Kryesoret
 • Lajmet e Fundit
 • Politikë
 • Rama-Ambasadorëve: Plan konkret për të zhvilluar marrëdheniet me Diasporën, burim i madh dhe i pashfrytëzuar sa i përket kapaciteteve që ka

  Kryeministri, Edi Rama gjatë fjalës së tij në aktivitetin “Ridimensionim i Diplomacisë Ekonomike”, theksoi potencialet.

  “1 miliard për rindërtim”, Milva Ekonomi: Garë e hapur për propozimin më cilësor dhe të leverdisshëm
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • “1 miliard për rindërtim”, Milva Ekonomi: Garë e hapur për propozimin më cilësor dhe të leverdisshëm

  Ish-ministrja e Ekonomisë, Milva Ekonomi, deputete e Partisë Socialiste rrëzon çdo pretendim të ngritur për.

  Ahmetaj kritikon ambasadorët: Nuk sollët asnjë investitor në 4 vitet që shkuan
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Aktualitet [slug] => aktualitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => Aktualitet [parent] => 0 [count] => 8646 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 8646 [category_description] => Aktualitet [cat_name] => Aktualitet [category_nicename] => aktualitet [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Kryesoret [slug] => kyesoret [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 5160 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 5160 [category_description] => [cat_name] => Kryesoret [category_nicename] => kyesoret [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) )
 • Aktualitet
 • Ekonomi
 • Kryesoret
 • Lajmet e Fundit
 • Ahmetaj kritikon ambasadorët: Nuk sollët asnjë investitor në 4 vitet që shkuan

  Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, u kërkoi ambasadorëve tanë nëpër botë që të.

  Pensionistët kryefamiljarë dhe familjet me ndihmë ekonomike përjashtohen nga taksa e shtëpisë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Pensionistët kryefamiljarë dhe familjet me ndihmë ekonomike përjashtohen nga taksa e shtëpisë

  Pensionistët kryefamiljarë dhe familjet me ndihmë ekonomike nuk do të paguajnë taksën e re të.

  Katërfishohen eksportet e mineralëve drejt Spanjës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Katërfishohen eksportet e mineralëve drejt Spanjës

  Eksportet e mineraleve dhe lëndëve djegëse drejt Spanjës u rritën më shumë 4 herë për.

  Krizë në Shqipëri, mbyllen 30 Call Center të vogla në vend
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Aktualitet [slug] => aktualitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => Aktualitet [parent] => 0 [count] => 8646 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 8646 [category_description] => Aktualitet [cat_name] => Aktualitet [category_nicename] => aktualitet [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) )
 • Aktualitet
 • Ekonomi
 • Lajmet e Fundit
 • Krizë në Shqipëri, mbyllen 30 Call Center të vogla në vend

  Janë të paktën 30 subjekte call center, që operonin në sektorin e telemarketingut, që kanë.

  Ikën palma vjen pisha, projekti 2.5 milion euro për segmentin Kashar- Rinas
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 854 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 854 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Ikën palma vjen pisha, projekti 2.5 milion euro për segmentin Kashar- Rinas

  Bashkia e Tiranës planifikon që të zëvendësojë deri në fund të këtij viti palmat me.