FOTO/ Fotografitë e veçanta gjatë muajve të shtatzanisë

Në lulëzim të plotë! Një nënë në pritje të ëmbël  është fotografuar me barkun e saj të mbuluar me petale lulesh për një set fotografik.

Nga vozitja në oqean deri në qëndrimin në një fushë në perëndim të diellit, këto imazhe që të lënë pa frymë kapin bukurinë e trupit të një gruaje shtatzënë.

Këto seri fotosh të çuditshme ishin planifikuar dhe kapur nga artisti francez Christophe Guinet 39 vjeç, i njohur si Monsieur Plant.

Partnerja e tij, që besohet të quhej Yeva, është fotografuar si e zhveshur ashtu edhe gjysmë e veshur me petale shumëngjyrëshe të shpërndara nëpër gjinjtë e saj dhe në barkun ku qëndron fëmija.

Në atë kohë ajo ishte shtatzënë me foshnjën e çiftit, Leon.


Loading...

Loading...
Loading...