Foto/ Gjesti i pazakontë i Donald Lu, çfarë bëri pas bisedës me Fatmir Xhafajn?

Foto/ Gjesti i pazakontë i Donald Lu, çfarë bëri pas bisedës me Fatmir Xhafajn?

Duket se takimi me ministrin e brendshëm, Fatmir Xhafaj e ka impresionuar ambasadorin Donald Lu, pasi është parë duke dalë i qeshur nga ambjentet e ministrisë. 

Tejet entuzjast, me një lumturi që i reflektonte në fytyrë Lu sapo  pikasi kamerat dhe fotografët që e prisnin poshtë bëri gjestin e papritur. Ai zgjati dorën dhe takoi policin që e nderonte poshtë hyrjes së ministrisë.

Por çfarë diskutoi Donald Lu me Xhafën që e ka lënë kaq të entuzjasmuar?

Se çfarë është biseduar mes tyre ende nuk dihet, por ndoshta kanë bërë biseda rreth mënyrës sesi mund të gatuhen “peshqit e mëdhenj” që Lu deklaroi se do kapeshin në janar.

Gjysma e janarit po ikën, por ende nuk kemi parë ndonjë “peshk” të kapur, mbetet për tu parë gjysma tjetër e janarit.

Denonco
Loading...