Foto/ Luksi i stjuardesave seksi

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Përmes hashtagut “#cabincrewlife” stjuardesat kanë postuar foto e video nga jeta e luksit e tyre.

Anëtarët e ekuipazhit të aeroplanëve shpesh mund të ankohen se puna e tyre nuk është edhe aq e mirë, por padyshim nuk do ta besoni kur të shikoni se si jetojnë disa prej tyre.

Rrjetet sociale padyshim janë bërë një faktor thelbësor në jetën e përditshme dhe një mënyrë mjaft e mirë për të reklamuar llojin e jetesës.

Përmes hashtagut “#cabincrewlife” stjuardesat kanë postuar foto e video nga jeta e luksit e tyre, e përveçse femrave ka edhe stjuardë meshkuj që “reklamojnë” veten nëpërmjet të njëjtës mënyre.

str

Loading...

Loading...
Loading...