Foto/ “Tatuazhe dhe kocka”, por Jolie mahnit akoma!

Një grua tjetër kockë e lëkurë, komentues të ndryshëm do shkruanin jo shumë fjalë të mira për të.
Por për Angelina Jolie edhe pse është dobësuar shumë, sërish mbetet njësoj e bukur

Jolie është shfaqur në çmimet Critics Choice me një fustan të bardhë të markës, Ralph & Russso.
Nga e zeza e Golden Globes, Jolie ka guxuar duke u veshur me një fustan të bardhë, që tregonte më së miri sa shumë është dobësuar.

Por edhe pse është bërë kockë e lëkurë Jolie shkëlqen gjithmonë.
Gjithsesi Jolie bën mirë të shtojë disa kile…

Denonco
Loading...