Jeni me nerva? Këto mënyra funksionojnë, sidomos për ju femra
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Jeni me nerva? Këto mënyra funksionojnë, sidomos për ju femra

  Kur kemi nerva, ka disa mënyra për t’i laguar. Një shëtitje, një palestër apo biseda.

  Këto shenja tregojnë se keni personalitet të fortë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Këto shenja tregojnë se keni personalitet të fortë

  Këta njerëz janë kryesisht të pavetëdijshëm për përshtypjen që lënë pas tyre, përshtypje kaq e.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Thënie nga Michelle Obama që të gjithë duhet t’i lexojnë. Sidomos femrat

  Michelle Obama nuk është vetëm bashkëshortja e ish presidentit amerikan Barack Obama. Ajo është një.

  A ka qenë nëna juaj e rreptë? Ndoshta do të duhet ta falënderoni për këtë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • A ka qenë nëna juaj e rreptë? Ndoshta do të duhet ta falënderoni për këtë

  A kanë qenë prindërit tuaj të rreptë me ju? A ju thonin vazhdimisht se duhet.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Qëndroni “single” deri sa të gjeni një të dashur me këto 13 cilësi

  Vajza, ju të gjitha meritoni një partner ideal dhe kurre mos ndaloni së kërkuari më.

  Apeli i fortë i deputetes shqiptare: O gra, nuk është dita më e bukur 8 Marsi!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Apeli i fortë i deputetes shqiptare: O gra, nuk është dita më e bukur 8 Marsi!

  Deputetja socialiste e qarkut Lushnje, Tatjana Piro, teksa ka folur per historine e saj te.

  Kalendari Miss Shqipëria 2018, bukuria femërore dhe natyrore përmes imazheve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 17677 [name] => Lajmet e Fundit [slug] => lajmet-e-fundit [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17677 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1315 [filter] => raw [cat_ID] => 17677 [category_count] => 1315 [category_description] => [cat_name] => Lajmet e Fundit [category_nicename] => lajmet-e-fundit [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Lajmet e Fundit
 • Kalendari Miss Shqipëria 2018, bukuria femërore dhe natyrore përmes imazheve

  Filloi puna me Kalendarin Zyrtar të Miss Shqipërisë. Koncepti e krijimi artistik i Petri Bozos,.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Gra, kurrë mos ia bëni këto gjëra gjoksit tuaj!

  Për një grua, mbajtja e një shëndeti të mirë të gjoksit ka rëndësi të madhe.

  Arsyeja pse femrat japoneze nuk janë mbipeshë dhe jetojnë më gjatë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Arsyeja pse femrat japoneze nuk janë mbipeshë dhe jetojnë më gjatë

  Sipas statistikave botërore gratë japoneze jetojnë mesatarisht deri në moshën 84- vjeçare, dhe ajo që.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Kate Winslet: “Eshtë koha të pranojmë veten me difektet që kemi”

  Të gjithë e kemi adhuruar në rolin e Rose në filmin e suksesshëm “Titanic”. Megjithatë,.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 2106 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2106 [taxonomy] => category [description] => Lifestyle [parent] => 0 [count] => 1862 [filter] => raw [cat_ID] => 2106 [category_count] => 1862 [category_description] => Lifestyle [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Lifestyle
 • Kjo është arsyeja pse ‘gratë beqare’ rendin pas ‘burrave të martuar’

  Ato thjesht nuk e shikojnë më si “njeri të martuar”, por si mashkullin tërheqës dhe.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 14821 [name] => Stil [slug] => stil [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14821 [taxonomy] => category [description] => Stil [parent] => 0 [count] => 41 [filter] => raw [cat_ID] => 14821 [category_count] => 41 [category_description] => Stil [cat_name] => Stil [category_nicename] => stil [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Stil
 • Të dashura zonja, këto janë 13 gjëra që meshkujt vënë re të parat

  Zakonisht, gratë mendojnë se e para gjë që burrat vënë re tek ato, është paraqitja.

  Merru me mitrën tënde…
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Merru me mitrën tënde…

  Diku ndodhet një grua, 30 vjeç, pa fëmijë. Njerëzit e pyesin: “Akoma pa fëmijë?”. Reagimi i.

  “Nuk dua fëmijë”, psikologët shpjegojnë pse po rritet numri i femrave që po e pranojnë këtë fakt
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • “Nuk dua fëmijë”, psikologët shpjegojnë pse po rritet numri i femrave që po e pranojnë këtë fakt

  Femrat që nuk duan fëmijë, gjenden vazhdimisht përpara pyetjeve për të treguar arsyet dhe, shpesh.

  Seksi: A jeni për cilësi apo sasi?
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Seksi: A jeni për cilësi apo sasi?

  Dilema ekziston dhe gjithkush ka parasysh përgjigjen e tij: shohim se çfarë është e drejtë.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 2106 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2106 [taxonomy] => category [description] => Lifestyle [parent] => 0 [count] => 1862 [filter] => raw [cat_ID] => 2106 [category_count] => 1862 [category_description] => Lifestyle [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 14817 [name] => Shëndet [slug] => shendet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14817 [taxonomy] => category [description] => Shëndet [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 14817 [category_count] => 131 [category_description] => Shëndet [cat_name] => Shëndet [category_nicename] => shendet [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13010 [name] => Shendeti [slug] => shendeti [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13010 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 86 [filter] => raw [cat_ID] => 13010 [category_count] => 86 [category_description] => [cat_name] => Shendeti [category_nicename] => shendeti [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Lifestyle
 • Shëndet
 • Shendeti
 • Ja 5 gjërat që nuk dini lidhur me orgazmën femërore

  Diçka shumë e rëndësishme që duhet të dini është se orgazma femërore mund të arrihet.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Djema! Boll u thatë të dashurave që duken bukur kur në të vërtetë, nuk duken!

  Djema, tu thoni të dashurave qe duken bukur kur ato nuk duken nuk është gjë.

  Sevim Arbana: Dhuna ndaj gruas po merr përmasa të frikshme,absurditetet ligjore e favorizojnë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Sevim Arbana: Dhuna ndaj gruas po merr përmasa të frikshme, absurditetet ligjore e favorizojnë

  ‘Një grua u vra në Kavajë…”. ”Burime nga policia bën të ditur bashkëshorti vrasës…” ”Dhunoi.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 14817 [name] => Shëndet [slug] => shendet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14817 [taxonomy] => category [description] => Shëndet [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 14817 [category_count] => 131 [category_description] => Shëndet [cat_name] => Shëndet [category_nicename] => shendet [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13010 [name] => Shendeti [slug] => shendeti [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13010 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 86 [filter] => raw [cat_ID] => 13010 [category_count] => 86 [category_description] => [cat_name] => Shendeti [category_nicename] => shendeti [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Shëndet
 • Shendeti
 • A mund të ngelem shtatzanë dy ditë para ciklit?

  Faza e ciklit menstrual në të cilin femra është pjellore, sikurse e kemi thënë, është.

  Unë gruaja dhe forca që mbart
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13006 [name] => Gruaja [slug] => gruaja [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13006 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13006 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Gruaja [category_nicename] => gruaja [category_parent] => 0 ) )
 • Gruaja
 • Unë gruaja dhe forca që mbart

  Çkemi botë! Jam unë! Krijesa më e bukur që ti zgjodhe të krijosh. Jam unë!.