Avokati i Popullit përçan opozitën, PD braktis komisionin e ligjeve, LSI nuk i bashkohet

Komisioni i Ligjeve përçan opozitën, PD braktis komisionin, LSI qëndron

Diskutimet në Komisionin e Ligjeve kanë përçarë edhe ditën e sotme “opozitën frontale”.

Antarët e Partisë Demokratike kanë braktisur mbledhjen, ndërsa kolegët e Lëvizjes Socialiste për Integrim nuk i kanë ndjekur.

Anëtarët e LSI kanë qëndruar në komision dhe kanë ndjekur shqyrtimin e seancës dëgjimore me komisionerët e Avokatit të Popullit. / Pamfleti.com


Loading...

Loading...
Loading...