“Psycho”, romani më i ri triler
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • “Psycho”, romani më i ri triler

  Këto ditë pritet të del nga shtypi romani më i ri “Psycho”, i autorit Ilir.

  Frederik Rreshpja, profil malli… për lirikun e letrave shqipe
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Frederik Rreshpja, profil malli… për lirikun e letrave shqipe

  Frederiku: -Ti e di, Du Fu dhe Li Bo janë për mua kryemjeshtra. Ashtu si.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1319 [name] => Histori [slug] => histori [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1319 [taxonomy] => category [description] => Histori [parent] => 15 [count] => 248 [filter] => raw [cat_ID] => 1319 [category_count] => 248 [category_description] => Histori [cat_name] => Histori [category_nicename] => histori [category_parent] => 15 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 1013 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 1013 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 14816 [name] => Shkencë / Kuriozitet [slug] => shkence-kuriozitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14816 [taxonomy] => category [description] => Shkencë [parent] => 0 [count] => 170 [filter] => raw [cat_ID] => 14816 [category_count] => 170 [category_description] => Shkencë [cat_name] => Shkencë / Kuriozitet [category_nicename] => shkence-kuriozitet [category_parent] => 0 ) )
 • Histori
 • Kulture
 • Pamfleti Rozë
 • Shkencë / Kuriozitet
 • Video/ Dalin për herë të parë filmime të shpërthimeve bërthamore gjatë luftës së ftohtë.

  Dhjetëra teste bërthamore të filmuara publikohen për herë të parë për publikun Më shumë se 120.

  "Në spital që të hënën dhe askush nuk kujtohet"
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • “Në spital që të hënën dhe askush nuk kujtohet”

  Gazetari Bashkim Hoxha i cili zgjon shqiptarët me emisionin e tij, është zgjuar mëngjesin e.

  I njihni këta fëmijë? Janë disa nga artistët e mëdhenj shqiptarë (FOTO)
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • I njihni këta fëmijë? Janë disa nga artistët e mëdhenj shqiptarë (Foto)

  Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë, e njohur për vite me radhë si Shtëpia e.

  Vatikan, zbulohet misteri i dy pikturave 500-vjeçare
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 14 [name] => Bota [slug] => bota [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14 [taxonomy] => category [description] => Bota [parent] => 0 [count] => 3183 [filter] => raw [cat_ID] => 14 [category_count] => 3183 [category_description] => Bota [cat_name] => Bota [category_nicename] => bota [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Bota
 • Kulture
 • Vatikan, zbulohet misteri i dy pikturave 500-vjeçare

  Dy piktura rreth 500 vjeçare janë zbuluar gjatë restaurimit të një dhome në Vatikan. Pikturat.

  100-vjetori i lindjes së Prenkë Jakovës, Teatri i Operas dhe Baletit koncert recital
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • 100-vjetori i lindjes së Prenkë Jakovës, Teatri i Operas dhe Baletit koncert recital

  TOB sjell në vëmendje Prenkë Jakovën në 100-vjetorin e tij të lindjes. TOB (Teatri Kombëtar.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 1013 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 1013 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 14816 [name] => Shkencë / Kuriozitet [slug] => shkence-kuriozitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14816 [taxonomy] => category [description] => Shkencë [parent] => 0 [count] => 170 [filter] => raw [cat_ID] => 14816 [category_count] => 170 [category_description] => Shkencë [cat_name] => Shkencë / Kuriozitet [category_nicename] => shkence-kuriozitet [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Pamfleti Rozë
 • Shkencë / Kuriozitet
 • Video/ Kopshti zoologjik i “mbrapshtë” , ku njerëzit takojnë kafshët në gjendje të lirë…

  Kohët e fundit ka dalë në modë një lloj krejt i ri kopshti zoologjik. Këtu.

  Thirrjet "Rroftë Enver Hoxha" te Nëntori i Dytë. Skenaristi Blushi dhe operatori zërit Konduri tregojnë të vërtetën e tyre
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Thirrjet “Rroftë Enver Hoxha” te Nëntori i Dytë. Skenaristi Blushi dhe operatori zërit Konduri tregojnë të vërtetën e tyre

  Sot, në media u shkrua se në filmin Nëntori i Dytë, dëgjohej “Rroftë Enver Hoxha”. Lajmi dhe.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 2106 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2106 [taxonomy] => category [description] => Lifestyle [parent] => 0 [count] => 2386 [filter] => raw [cat_ID] => 2106 [category_count] => 2386 [category_description] => Lifestyle [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 1013 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 1013 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Lifestyle
 • Pamfleti Rozë
 • Video/ Kjo është pema e Krishtlindjeve më e madhe në botë që u ndez nga….hapësira!

  Eshtë fundi i vitit dhe dekorimet festive kanë filluar në të gjithe botën. Bashkitë kanë.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 2106 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2106 [taxonomy] => category [description] => Lifestyle [parent] => 0 [count] => 2386 [filter] => raw [cat_ID] => 2106 [category_count] => 2386 [category_description] => Lifestyle [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 1013 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 1013 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 14816 [name] => Shkencë / Kuriozitet [slug] => shkence-kuriozitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14816 [taxonomy] => category [description] => Shkencë [parent] => 0 [count] => 170 [filter] => raw [cat_ID] => 14816 [category_count] => 170 [category_description] => Shkencë [cat_name] => Shkencë / Kuriozitet [category_nicename] => shkence-kuriozitet [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Lifestyle
 • Pamfleti Rozë
 • Shkencë / Kuriozitet
 • Foto/ 11 gjenitë dhe veset e tyre të çuditshme. Pitagora urrente ato që hanin fasulet, Balzaku pinte 50 kafe në dit

  Pitagora urrente ato që hanin fasulet, Balzaku pinte 50 kafe në ditë: 11 gjenitë dhe.

  Historia gjakatare e vejushës pirate, që nisi nga një bordello dhe u transformua në tmerrin e deteve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1319 [name] => Histori [slug] => histori [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1319 [taxonomy] => category [description] => Histori [parent] => 15 [count] => 248 [filter] => raw [cat_ID] => 1319 [category_count] => 248 [category_description] => Histori [cat_name] => Histori [category_nicename] => histori [category_parent] => 15 ) )
 • Histori
 • Historia gjakatare e vejushës pirate, që nisi nga një bordello dhe u transformua në tmerrin e deteve

  Theu të gjitha tabutë dhe klishetë e zanatit. Asnjë papagall mbi shpatull. Asnjë sy të.

  Nëse vdes mos më harro
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 291 [name] => Letërsi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 291 [taxonomy] => category [description] => Letërsi [parent] => 15 [count] => 106 [filter] => raw [cat_ID] => 291 [category_count] => 106 [category_description] => Letërsi [cat_name] => Letërsi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 15 ) )
 • Letërsi
 • Nëse vdes mos më harro

  Nëse vdes mos më harro Shkruan: Jonida Mukja Nëse vdes mos më harro! Puthmë ballin.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Njihuni me 10 filmat më të mirë të 2017-ës

  Pak nga pak po i afrohemi fundit të 2017-ës dhe shumë prej mediave më prestigjoze.

  Rrëfimi rrënqethës i aktores shqiptare: Si mbeta pa shtëpi dhe flija në Teatër
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Rrëfimi rrënqethës i aktores shqiptare: Si mbeta pa shtëpi dhe flija në Teatër

  Aktorja shqiptare Egla Ceno, e cila ka luajtur role të shumta në teatër, një nga.

  Foto/ Performon për herë të parë në Shqipëri, zbulohet i ftuari special i Festivalit të RTSH
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Foto/ Performon për herë të parë në Shqipëri, zbulohet i ftuari special i Festivalit të RTSH

  Festivali i RTSH pritet të startojë brenda dy javësh. Përveç  kënëgtarëve konkurentë, përmendet edhe i.

  Publikohen pamjet e festës pas ikjes së gjermanit të fundit/ 28 apo 29 nëntor? Debatet vazhdojnë (Video)
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1319 [name] => Histori [slug] => histori [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1319 [taxonomy] => category [description] => Histori [parent] => 15 [count] => 248 [filter] => raw [cat_ID] => 1319 [category_count] => 248 [category_description] => Histori [cat_name] => Histori [category_nicename] => histori [category_parent] => 15 ) )
 • Histori
 • Publikohen pamjet e festës pas ikjes së gjermanit të fundit/ 28 apo 29 nëntor? Debatet vazhdojnë (Video)

  Politika dhe historianët në Shqipëri janë të ndarë për sa i përket datës së Çlirimit.

  “Gjuha e tij e lëngët, gjuhën time do”, flet për herë të parë Rita Petro pas furtunës me poezinë e inçestit mes motrës e vëllait
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 291 [name] => Letërsi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 291 [taxonomy] => category [description] => Letërsi [parent] => 15 [count] => 106 [filter] => raw [cat_ID] => 291 [category_count] => 106 [category_description] => Letërsi [cat_name] => Letërsi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 15 ) )
 • Letërsi
 • “Gjuha e tij e lëngët, gjuhën time do”, flet për herë të parë Rita Petro pas furtunës me poezinë e inçestit mes motrës e vëllait

  Poetja Rita Petro ka shkaktuar sërish furtunë në rrjete sociale me poezinë e rradhës “Mallkimi.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => Kulture [parent] => 0 [count] => 640 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 640 [category_description] => Kulture [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 2106 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2106 [taxonomy] => category [description] => Lifestyle [parent] => 0 [count] => 2386 [filter] => raw [cat_ID] => 2106 [category_count] => 2386 [category_description] => Lifestyle [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 1013 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 1013 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Lifestyle
 • Pamfleti Rozë
 • Foto/ Këto janë fotot me të veçanta nga super Hëna e djeshme

  Pamje magjepsëse nga superhëna e këtij viti lë vrojtuesit e qiellit me gojë hapur. Foto.

  Boza, vlerat e kësaj pije dhe historia e origjinës shqiptare
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1319 [name] => Histori [slug] => histori [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1319 [taxonomy] => category [description] => Histori [parent] => 15 [count] => 248 [filter] => raw [cat_ID] => 1319 [category_count] => 248 [category_description] => Histori [cat_name] => Histori [category_nicename] => histori [category_parent] => 15 ) )
 • Histori
 • Boza, vlerat e kësaj pije dhe historia e origjinës shqiptare

  Shqiptare apo produkt i Perandorisë Osmane? Cila është origjina e vërtetë e bozës? Ndoshta jo.