Meta dhe hajdutët e tij në qeveri, po lënë pas kiametin: Ngordhin rreth 2700 ton midhje në Butrint. Milionat u përdorën në fushatën e LSI

Ndokush mund të thotë se nuk është faji i Ministrisë së Bujqësisë për katastrofat që po ndodhin me pasurinë e shqiptarëve. Disa mund të thonë se janë mllefe kundër Ilir Metës ose Like Floririt të gjitha akuzat ndaj tij. Fakt është se vetëm dy ditë pas daljes së rezultatit të zgjedhje, ku LSI në qarkun … Continue reading Meta dhe hajdutët e tij në qeveri, po lënë pas kiametin: Ngordhin rreth 2700 ton midhje në Butrint. Milionat u përdorën në fushatën e LSI