Milionerë majtas dhe djathtas: Mijëra euro të shpenzuara, nën mbulesën e kredisë, dëshmojnë se pasuria nuk mund të fshihet

Milionerë majtas dhe djathtas: Mijëra euro të shpenzuara, nën mbulesën e kredisë, dëshmojnë se pasuria nuk mund të fshihet

ReportTv publikon disa të dhëna për pasurinë e disa deputetëve, siç janë makinat. Mijëra euro të shpenzuara, nën mbulimin e kredisë, dëshmojnë se pasuria nuk mund të fshihet. Nard Ndoka p.sh, ka marrë 14 mijë euro kredi, 35 mijë€ hua dhe 33 mijë€ nga paga për të blerë makinën 85 mijë€. Sforcim i madh për një mjet luksi. Kështu të gjithë, majtas dhe djathtas. Më poshtë video:

Lexo edhe: http://www.pamfleti.com/alarmante-raporti-i-klsh-590-milion-euro-deme-nga-administrata-ne-6-muaj-vetem-22-kallezime-penale

Denonco
Loading...