Nuk la ID pa blerë në Cërrik, Dashamir Xhika i LSI-së, drejtori i ARRSH-së vendoset në hetim për korrupsion elektoral

Nuk la ID pa blerë në Cërrik, Dashamir Xhika i LSI-së, drejtori i ARRSH-së vendoset në hetim për korrupsion elektoral

Burime nga Sherbimi Informativ Shteteror bejne te ditur se diten e sotme eshte depozituar prane Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Elbasan dhe Drejtorise se Policise Elbasan nje material hetimor ne ngarkim te shtetasve Dashamir Xh. banues ne Cerrik dhe Shkelqim B. edhe ky banues ne Cerrik.

Sipas materialit te referuar: “shtetasi Shkelqim B biznesmen ne bashkepunim me shtetasin Dashamir Xh. kane premtuar shuma parash ne kembim te votes per zgjedhjet e dates 25 Qershor per nje subjekt politik ne disa zona te qytetit Cerrik dhe fshatrat perreth. Skema kriminale funksionon keshtu: pas paguhen shtetasit nga ana e shtetasit Shkelqim B., lista me kartat e identitetit i shkon shtetasit Dashamir Xh..”. 

Kujtojmë që Dashamir Xhika është përfaqësues i forcës politike LSI.

Nuk la ID pa blerë në Cërrik, Dashamir Xhika i LSI-së, drejtori i ARRSH-së vendoset në hetim për korrupsion elektoral

heineken
Loading...