Përmbytjet/ Apeli i Bashkisë së Vlorës për qytetarët: Merrni masa, sidomos…

Përmbytjet/ Apeli i Bashkisë së Vlorës për qytetarët: Merrni masa, sidomos…

Bashkia Vlorë u ka bërë thirrjeve banorëve që banojnë pranë lumit të Izvorit të marrin masa pasi reshjet e shiut do të vijojnë dhe rrezikohen të përmbyten gjatë natës.

Me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, bashkia u bënë thirrje banorëve që jetojnë në zonën e Izvorit.

Apeli i bashkisë:

Në zonën e Dukat-Orikumit të gjitha familjet të cilat kanë banesat afër lumit te Izvorit, të marrin masat për largimin e bagëtive dhe largimin nga banesat pasi rreshjet do të vazhdojnë. Ju lutemi të merrni masat për çdo situat e pazakont që mund të shkaktohet nga rreshjet dhe sidomos banesat në afërsi të lumit.


Loading...

Loading...
Loading...