Publikohet lista/14 kandidaturat e propozuara për anëtarë të Bordit Mbikëqyrës të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Publikohet lista/14 kandidaturat e propozuara për anëtarë të Bordit Mbikëqyrës të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Këshilli i Ministrave ka publikuar listën e kandidaturave për anëtarë të bordit mbikëqyrës të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile.

14 kandidatët janë propozuar  nga organizatat e shoqërisë civile dhe përmbushin kriteret për këtë qëllim. Bordi përbëhet nga 9 anëtarë, ku 2 prej kandidatëve fitues mbajnë edhe detyrën e kryetarit dhe zëvëndëskryetarit të Bordit.

Kandidatët:

Adrian Thano;

Alban Dudushi;

Aldo Merkoçi;

Ardmir Doda;

Entela Nikaj;

Ervin Shehaj;

Fatmir Memaj;

Ilir Kapaj;

Ismail Ademi;

Juljana Sinanaj;

Konalsi Gjoka;

Kozara Kati;

Laureta Roshi;

Zamira Korançe.

Denonco
Loading...