Foto/ Të gjithë sytë nga ajo !!

Të gjithë sytë nga ajo

Modelja braziliane Denise Bueno ka menduar diçka origjinale duke shtuar ndjeshëm numrin e admiruesve të saj pasi arbitroi një ndeshje të futbollit amator mes Desire dhe Sporting.

Ajo ishte në pozicionin e gjyqtares së linjës dhe tërhoqi jo pak vëmendje gjatë gjithë ndeshjes për shkak të formave të saj fizike.

Për më tepër, pasi u freskua në një moment duke pirë ujë, bluza e saj u lag dhe ajo vazhdoi punën duke mbajtur veshur bluzën e lagur që dhuroi një pamje edhe më tërheqëse.

Lexo edhe:

heineken
Loading...