Vetëm Zoti mund të më thotë “Mjaft!”

Vetëm Zoti mund të më thotë “Mjaft”

Karikatura e Ditës

Armand Duka është rikonfirmuar për herë të pestë President i FSHF. Duka mori 38 vota , ndërsa 24 vota shkuan për rivalin e tij Bashkim Fino.

Kështu ai pohon se përballë tij vërtet “Nuk ka alternativa” dhe se, “Vetëm Zoti duhet t’i  thotë mjaft”, siç është shprehur në një nga intevistat e tij.

 


Loading...

Loading...
Loading...

more recommended stories