Video: Meteorologu rrezikon për të treguar fuqinë e uraganit “Irma”

Video: Meteorologu rrezikon për të treguar fuqinë e uraganit "Irma"

Uragani Irma dhe stuhitë e kategorive të ngjashme janë aq të forta dhe të rrezikshme, sa edhe mediat me pajisje të sofistikuara nuk guxojnë të përpiqen të ilustrojnë efektet që ato kanë.

Një nga të paktët që guxuan të bënte këtë ishte Justton Drake, një meteorolog që rrezikoi të përballet me një erë të fortë në një ishull afër Floridas.

Drake e la makinën teksa era frynte me një shpejtësi të lartë, ndërsa për të mbrojtur veten ka vendosur një maskë, e cila i fluturon shpejt.

Në disa raste, era e shtynte pak metra prapa, por Drake mbahej akoma në këmbë.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=gteUx0JWqlU


Loading...

Loading...
Loading...