Video/ Nëna myslimane bën botën të qajë me surprizën që i bëri vrasësit të djalit të saj

Video/ Nëna myslimane bën botën të qajë me surprizën që i bëri vrasësit të djalit të saj

Një nënë ka mahnitur botën me veprimin e saj. Tre vite më parë në 28 qershor të 2015, një 39 vjeçar u vra nga tre persona dhe më pas ju vodhën 60 dollarë që i kishte me vete.

Tre personat që kanë kryer krimin janë një 14 vjeçar një 17 vjeçar dhe një 20 vjeçar, i cili nuk u akuzua asnjëherë.

Sot tre vite pas vrasjes së tij nëna e viktimës ka surprizuar me vendimin e saj lidhur me njërin nga vrasësit. 

Unë nuk të urrej ty, nuk mund të të urrej, nuk është mënyra jonë, të tregosh mëshirë, ajo është mënyra jonë. Ti ishe fëmij, akoma je i tillë, ndoshta qëllimi është të shpëtoj jetën tënde, sepse ti nuk do të vritesh nga kjo shoqëri. Familja ime do të donte të ishte pjesë e ndihmesës tëndë për të të siguruar një jetë më të mirë që kjo të mos përsëritet”, u shpreh me lot në sy 66 vjeçarja.

Denonco
Loading...