Video: Sherr dhe përplasje fizike në një qendër numërimi në Kavajë

Video: Sherr dhe përplasje fizike në një qendër numërimi në Kavajë

Tensione në një qendër numërimi në Kavajë. Raportimet e para flasin për nje sherr dhe perplasje mes vezhguesve. Situata eshte ende e paqarte dhe shume konfuze.

Raportohet per perplasje fizike jashte KZAZ nr 42. Gazetari i “BW” nga vendngjarja raporton për një situatë të pakuptimtë nga një mos përputhje mendimesh për procesin e numërimit të votave.

“Shumë njerëz nuk kanë qenë brenda në momentin e numërimit për shkak edhe të vapës së madhe që bëhet në ambientet e brendshme të palestrës së një shkolle në Kavajë janë përplasur numërues, komisionerë, vëzhgues dhe punonjës policie”, tha ai.

Nuk kuptohet pse numëruesit janë jashtë qendrës së numërimit dhe nuk dihet kush po i ruan votat dhe kutitë me vota.

VIJON…

sherr3sherr1


Loading...

Loading...
Loading...